Lacquer 36G ++

Lacquer 36G ++ is de sterkste en geeft de mooiste glans binnen de glascoatings van Caraat. Deze originele glascoating heeft een garantietermijn van 48 maanden!

Lacquer 36G ++ laat een ongekende en extreme glans achter op de lak. Daarnaast is de coating voorzien van een extreem hoog hydrofoob, waardoor de lak vuil-, en waterafstotend wordt.

Hierbij de voordelen voor u op een rij:

Een extreme hoogglans op uw lak

Lange bescherming tegen weersinvloeden

Vuil- en Waterafstotend

Bestand tegen zure-, en alkalische reinigers (wasstraat)

Het voorkomen van een gematteerde lak

Het behouden van de lakglans

Zeer eenvoudig schoon te krijgen

Meer over dit product

Lacquer 36G ++ is de sterkste en geeft de mooiste glans binnen de glascoatings van Caraat. Deze originele glascoating heeft een garantietermijn van 48 maanden! Lacquer 36G ++ laat een ongekende en extreme glans achter op de lak. Daarnaast is de coating voorzien van een extreem hoog hydrofoob, waardoor de lak vuil-, en waterafstotend wordt.

De lak word beschermd met 3 lagen glascoating die een verbinding met elkaar aangaan. Hierdoor wordt de bescherming nog extreem krachtig qua glans, water- en vuilafstotend en levensduur. Een echte glascoating is een wereld van verschil naast bestaande coatings. Door deze combinatie krijgt u een extreem diepe glans en een ongekende waterafstotendheid op de lak.

Garantie: 48 maanden of 90.000 kilometer – Minimaal twee dagen arbeid.
Mohs hardheid: 9.5H

Onze producten

Menu