Lacquer 36 G

Lacquer 36G is het neusje van de zalm binnen de lijn van Caraat coatings. Deze originele glascoating start met een garantietermijn van 36 maanden!

Lacquer 36G laat een ongekende en extreme glans achter op de lak. Daarnaast is de coating voorzien van een hydrofoob, waardoor de lak vuil-, en waterafstotend wordt.

Hierbij de voordelen voor u op een rij:

Een extreme hoogglans op uw lak

Lange bescherming tegen weersinvloeden

Vuil- en Waterafstotend

Bestand tegen zure-, en alkalische reinigers (wasstraat)

Het voorkomen van een gematteerde lak

Het behouden van de lakglans

Zeer eenvoudig schoon te krijgen

Meer over dit product

Lacquer 36G is het neusje van de zalm binnen de lijn van Caraat coatings. Deze originele glascoating start met een garantietermijn van 36 maanden! Lacquer 36G laat een ongekende en extreme glans achter op de lak.

Daarnaast is de coating voorzien van een hydrofoob, waardoor de lak vuil-, en waterafstotend wordt. Een mooie toevoeging aan dit product is dat we het garantietermijn verhogen door meerdere lagen aan te brengen. Een echte glascoating is een wereld van verschil naast bestaande coatings.

Garantie één laag: 36 maanden of 50.000 kilometer – Minimaal twee dagen arbeid.
Garantie twee lagen: 48 maanden of 70.000 kilometer – Minimaal drie dagen arbeid.
Mohs hardheid: 9.5H

Wilt u uw voertuig extreem hydrofobisch hebben? Bekijk dan de Lacquer 36G + of de Lacquer 36G ++. Door deze combinatie krijgt u een extreem diepe glans en een ongekende waterafstotendheid op de lak.

Onze producten

Menu